پژوهندگان نجوای قلم

امروزه آموزش از جایگاه مهمی در همه کشورها برخورداراست و گام نخست پیشرفت آبادانی،آگاهی و وسایری از امور است که منتج به پیشرفت در زمینه توانمندی های گوناگون می شود.

در جهان امروز، یکی از نشانه ها و معیارهای رشد و بالندگی، هزینه ای است که دولت ها برای آموزش  افرادجامغه صرف می کنند و تداعی گر این جمله معروف در ذهن است که ((آموزش،سرمایه گذاری است نه هزینه)) با توجه به آنچه گفته شد،موسسه نجوای قلم سال هاست که درراه آموزش-چه درحیطه دولتی و چه درزمینه آزاد گام نهاده است.

این موسسه مدت هاست که فعالیت خویش رابا آموزش دوره های ویراستاری،منشی و خبرنگاری با ارائه گواهینامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای و همراه آن برگزاری دوره های آئین نگارش و مکاتابات اداری،گزارش نویسی وآموزش کارکنان دولت در حیطه اداری و مالی با مجوز استانداری تهران(سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق) شروع کرده است.موسسه نجوای قلم مهارت همگام با دانش سر لوحه کارهای خویش قرارداده است.

نهایت آنکه نجوای قلم امید دارد با بهره گیری از استادانی متبحر و نظام آموزش سودمند بتواند به آنان که خواهان پیشرفت،آموختن و مهارت اند خدمتی درخور ارائه دهد.

$0
تعداد کتاب چاپ شده
0%
هنرجوهای آموزش دیده
0
تعداد مشتریان

درباره نجوای قلم

موسسه نجوای قلم فعالیت خودرا از سال 1384 با برگزاری دوره های ویرایش مکاتبات اداری در ادارات و سارمان ها آغاز کرد.نجوای قلم طی سالیان تلاش کرده است تا کیفیت آموزشی مطالب ارائه شده را تاحد امکان ارتقا بخشد.به این خاط ذوره هایی از استادانی همچون صلح جو و کاخی استفاده کرده است.همچنین به عنوان تنها موسسه آموزشی فعال در زمینه ویرایش چندین همایش هم با موضوع ویراستاری با حضور استادان با تجربه چون استاد آذرنگ،صلح جو و کاخی برگزار کرده است.

این موسسه به خود می بالدکه از آغاز کار خویش تا کنون حدودا 40دوره آموزشی برگزار کرده که بسیاری از شرکت کنندگان در پایان دوره موفق به دریافت گواهینامه بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور شده اند.شایان ذکر است که بسیاری از این کارآموزان وارد بازارکار شده و این حرفه را برخی به عنوان کاراول و برخی به عنوان کار دوم انتخاب کرده اند.

نجوای قلم ویراستاری را یک مهارت می داندو به این دلیل آموزش در این موسسه فقط به صورت نظری نیست بلکه کارگاه و کارهای عملی در جایگاهی بلند قرار دارد.

در این دوره ها افراد مختلفی و باتوانایی هایی متفاوتی شرکت می کنند از کارشناسان و کارشناسان ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی تا متجرمان،داستان نویسان،نویسندگان،خبرنگاران و بسیاری از افراد دیگرکه هرکدام بانیتی به این دوره واردمی شوندوهرکدام در پایان دوره مقصودخاصی راازآن می جویند.

اگرویرایش رادردوقسم کلی،یعنی ویرایش فنی(صوری)و زبانی(ادبی)قابل تقسیم بدانیم،آنان که ادبیات خوانده انددر زمینه ادبی از دیگران قوی تراندو آنان که ادبیات نخوانده اندبه جنبه های دیگر آن بیشتر توجه می کنند.نجوای قلم به هردونوع ویرایش توجه دارد،در کلاسی به ویرایش فنی و درکلاس دیگربه ویرایش زبانی توجه کند.

اگربپذیریم که ویرایش یکی از حلقه های اصلی نشر است-که متاسفانه بسیاری درعمل با این نظر موافق نیستند-پس شایسته است بدان توجه ای ویژه شود و این حلقه گمشده از گمنامی به درآید تابتوان سال های بعد ویراستارانی توانمند داشت.

تیم ما

مایکل دوئه

مدیر عامل

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون.

جین اسمیت

کارگردان هنری

سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد کتابهای زیادی.

دیوید اسمیت

توسعه دهنده

شصت و سه درصد گذشته حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای.

فهرست